Paket från Jotex

Idag hämtade jag ett paket från Jotex. Jag beställde fyra stycken murgrönarankor till min stora kruka vid dörren i vardagsrummet, för alla levande blommor upphörde att vara just det, levande, när jag planterade dem där. Jag har haft tre olika växter som alla har gått hädan. Därför tröttnade jag på det å införskaffade dessa å jag tror att de ska klara livhanken…tillåmed i min vård.
 
Nu frågade jag även varför man måste visa leg när man ska betala för paketet å det visade sej vara för att man inte ska kunna beställa en massa skumma saker i annans namn å inget annat. Å det är jag ju tacksam för. Nämnde dock inte att paket utlämnats utan legvisning då jag inte skulle betala, för jag kom på senare att han kanske kände igen mej sen tidigare å jag vill inte sätta honom i dålig dager…snäll som jag är.
 
 
…det vart väl rätt så bra…gick inte att ta nån närbild för den är rätt så hög…men jag är nöjd iallafall…
 

3 thoughts on “Paket från Jotex

Leave a Reply