Frisk, men sjuk

Idag mådde jag sämre på morronkvisten, men jag tog en Ipren å åkte till jobbet. Väl där mådde jag mycket bättre å jobbade på, men så på eftermiddan, runt 13.30, började jag må sämre igen så jag tänkte att jag får ta alvedon å lägga mej å vila när jag kommer hem så jag orkar åka å shoppa idag. Vi ska nämligen till DjurMagazinet för å köpa kattmat å så på KappAhl å köpa duntofflorna till mej. Väl hemma mår jag mycket bättre igen utan medduxin å har inte hunnit slänga mej i soffan ännu. Så jag tog mej en kopp kaffe å en knäckemacka med ost å satte mej här en stund, men ska lägga mej iallafall om ett tag.
Men det är lustigt det där hur det åker upp å ned med välmåendet. Fast jag tror att jag håller på att tillfriskna…om än jag blir sämre mellan varven…lät konstigt det där Sarkastisk
 
Nåja, sen ska jag väl hålla efter lite här med dammsugning så det inte hinner bli så in i bomben hårigt. Kanske far jag runt med vippan oxå å sen är jag entledigad för idag å får slappa resten av kvällen med duntofflorna på. Det blir mysigt Ler
 
…va ere på tv en onsdag?…ere roomservice?…
 
*kollar tv-tablån*
 

2 thoughts on “Frisk, men sjuk

Leave a Reply