Konstig dröm

Jag hade så konstig dröm på morrontimmarna, innan jag steg upp. Jag var jagad av nå turkar, eller vad det var, svartmuskiga män iallafall, å jag hade flera barn som jag såg efter, men det var mej de ville åt. Å vi hade ett slags, vad ska jag kalla det, "styre" som vill höll ovanför huvudet å då kunde man ta sjumilakliv Skrattar Det var jätteroligt när det funkade å jag flög fram å på nåt konstigt vis hängde ungarna efter, fråga mej inte hur. Ibland funkade mitt "styre" lite sämre å då knappade "turkarna" in å jag fick lite panikkänslor, men så fick jag till ett jätteskutt å kom undan ända tills jag kom till en byggnad. Nåt slottsliknande, eller mer som en borg. Längs efter ena väggen gick en bro å under den en tunnel å där skulle vi igenom å det gick inte att hoppa fram för det var världens motvind. Jag kämpade på å var skiträdd, men så kom jag på att turkarna måste ju ha lika besvärligt att ta sej fram. Till slut tog jag ned styret å försökte springa fram istället, men då hade turkarna fått tag på ett av barnen å jag kunde ju inte bara lämna det till sitt öde, fast sen vaknade jag så jag vet inte hur drömmen slutade.
 
Mycket konstig dröm, har väl inte drömt att jag kan flyga sen jag var liten, men det var verkligen kul å jag kan fortfarande känna den hisnande känslan när jag tänker på hur jag fick till ett jätteskutt å flög fram flera hundra meter Skrattar
 
…som sagt, inte som alla andra jag… Skrattar
 
*glad ändå*
 

6 thoughts on “Konstig dröm

  1. *flygdrömmar* har jag läst någonstans att man känner sig fri / befriad…sen av vad är ju upp till var och en att bedöma :o)

  2. Du har nog fått feber. Det är ju vanligt när man är förkyld. Minns du om det stod skrivet någonstans innan du vaknade: "To be continued"? I så fall fortsätter nog drömmen inatt med den spännande upplösningen…

  3. Jag kan inte säga att jag flyger i mina drömmar däremot kan jag springa jättefort, ta stora stora kliv … o ja som om jag flög till slut. En otroligt härlig känsla!

  4. "And I dreamed I was flying and high up above my eyes could clearly see the statue of Liberty sailing away to sea…"/Paul Simon

Leave a Reply