Varför inte bara läsa en bok?

Behövde varken ångermånad eller ångervecka. Väl hemkommen å efter att ha spankulerat lite här i mitt lilla residens så tänker jag:
"Vita möbler…jag tror jag tar å skiter i det!" Skrattar
 
Anledningen till det är att det är så förjordat mycket att måla om. Inte fnaaa orkar jag det! Å alla ramar å ljusstakar som oxå måste bytas ut eller målas om…neee, vaffnaaaa…jag får ju aldrig vara ledig å det skulle gå ett helt badkar med målafärg å jag som bara har en duschhörna!
 
Nä, jag tar å lägger ned alla inredningsplaner å så ödslar jag energi å pengar på att pimpa mej själv istället. Jag behöver oxå renoveras lite känner jag…alternativt att jag verkligen börjar med makramé….fast vad är det för fel på att bara läsa en bok?
 
*hälsar godeftermiddag*
 

4 thoughts on “Varför inte bara läsa en bok?

Leave a Reply