Hur ska jag göra?

Såhär i målartagen får jag oxå lust att måla hemma. Förnya. Jag börjar nästan, eller inte bara nästan, jag börjar få lust att måla mina möbler vita oxå  Förvirrad
Jag kan lixom se mitt vardagsrum med min soffa (man vänder bara kuddarna så den blir helbeige), vitt bord, vita bänkar, vita småhyllor å vitt vitrinskåp å nougatfärgade väggar, precis som i hallen. Beige/brun/vita gardiner å kuddar. Svarta smidessaker Ler
 
Köket med vitt köksbord, vita indostolar med sina svart-gråa beslag å vita barockstolar (då måste jag förstås köpa nytt tyg till dem) å vitt hörnskåp. Vit pärlspontvägg, för då skulle jag förstås kosta på väggen de där 4400 kr som det kostade, om än det var dyrt för så lite. Gammeldax vita spetsgardiner eller i skirt bomullstyg å pelargoner i fönstret  Ler
 
Sovrummet med liggande vit panel på väggen som sängen står mot, vita väggar på sidorna, vita skjutdörrar till garderoberna å vit/beige/bruna gardiner å sängkläder.
 
Undrar om jag skulle trivas då i ett hem med så genomgående likadana rum, eller skulle jag ångra mej djupt å riva mitt hår?
Jag försvarar mitt infall med att vardagsrumsbordet börjar vara slitet med spår efter kattklor å märken efter våra fadäser å bortflagnade träflisor.
Å med att då spelar träslaget ingen roll, allt blir vitt å ingen ser vad som finns under å att måla vitt är ju så mycket enklare än att leta nåt i det träslag man vill ha. Men ändå, vill jag verkligen ha allt i vitt?
 
Mamma sa att mina möbler passar inte att vara vita…johoooo det gör de! Lite vill jag visa henne oxå Skrattar det skulle bli SÅÅÅ SNYGGT!!
 
…hur ska jag göra?…vitt passar ju till allt…kan ju byta färger på allt annat hur jag vill…
 
*lider av svår beslutsångest*
 
 

2 thoughts on “Hur ska jag göra?

  1. jag kan ju bara säga som så att…vitt är så tidlöst, man tröttnar inte på det och,,det går att måla om eller slipa igen :)Men de e ju jag…ser dock ditt framför mig ditt och skulle bli såååå avundsjuk för dina möbler går ju precis i en sån stil att det skulle vara vrålsnyggt i vitt …herrgårds liknande skulle det bli .:)

Leave a Reply