Ute på landet

Nu är vi hemma hos H (min sommarstuga) å ska vara hela helgen. Vi ska måla färdigt här. Stolarna å hörnskåpet är kvar, det andra har H redan målat i veckan. Kvar är oxå förstås det som är runt köksskåpen…panelen, ljusrampen å baldakinen å så runt fönstren…allt ska bli vitt. Så vi har lite jobb här, men det ska ju inte bli klart den här helgen, nä vi ska åka hit varannan helg är det tänkt å fixa å dona å varannan är vi hos mej (H:s övernattnings-lägenhet) å vilar upp =)
 
Vi har bunkrat upp med lite godis. Chips (dill&gräslök) å ostbågar, lite salta lösgodisar å goda m. Det får vi mumsa på strax å så blir det väl nån film kanske. Men först ska jag ta mej en kopp kaffe å läsa bloggar. Kanske slinker med ett par finska pinnar oxå…gott!
 
Ha en skön kväll alla med fredagsmys
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s