Ute på landet

Nu är vi hemma hos H (min sommarstuga) å ska vara hela helgen. Vi ska måla färdigt här. Stolarna å hörnskåpet är kvar, det andra har H redan målat i veckan. Kvar är oxå förstås det som är runt köksskåpen…panelen, ljusrampen å baldakinen å så runt fönstren…allt ska bli vitt. Så vi har lite jobb här, men det ska ju inte bli klart den här helgen, nä vi ska åka hit varannan helg är det tänkt å fixa å dona å varannan är vi hos mej (H:s övernattnings-lägenhet) å vilar upp =)
 
Vi har bunkrat upp med lite godis. Chips (dill&gräslök) å ostbågar, lite salta lösgodisar å goda m. Det får vi mumsa på strax å så blir det väl nån film kanske. Men först ska jag ta mej en kopp kaffe å läsa bloggar. Kanske slinker med ett par finska pinnar oxå…gott!
 
Ha en skön kväll alla med fredagsmys
 

Leave a Reply