Vilket dilemma

 
 
Mitt ena träd har döden dött så nu har jag bara ett kvar å har inte fått tag på nåt nytt så nu vet jag inte hur jag ska göra. Om jag ska vänta tills det finns att köpa eller om jag ska köpa två nya växter att ha i mina fina krukor.
Men en sak var bra iallafall å det är att min fina fredslilja kom fram. Den har ju stått bakom gardinen utan nån som helst uppmärksamhet.
 
…hmmm…får kanske köpa en ny kruka till trädet å två nya växter till mina krukor…
 
*hälsar godeftermiddag*
 

2 thoughts on “Vilket dilemma

  1. jamen,,det här är ju såna där världs svåra problem som man får betänka och grunna på väldans mycket ibland och det är lika jobbigt varje gång sånt inträffar…jag menar…hur lätt är det att bara placera om blommor i fel krukor?!!?!??! :|Du kommer nog på den rätta lösningen snart,,det känner jag 🙂

  2. ja…jag får nog sova på saken så att jag inte fattar fel beslut i denna viktiga fråga

Leave a Reply