Ingen lappis jag

Här sitter jag i vardagsrummet med min laptop. H har ockuperat min dator i datarummet som vanligt. Jag gillar inte riktigt lappisar. Har inte vant mej vid min, men det får gå. Måste väl börja använda den lite oftare oxå, för det tog en jäkla tid att hämta å installera alla 26 uppdateringar som var. Den är inte direkt hisnande snabb den här.
Förra gången jag tänkte använda den gick det inte, för den var så ouppdaterad så den funkade inte helt enkelt, så H har formaterat om den å nu funkar den ju, om än det känns lite 80-tal pga hastigheten. Men så har den ju nåra år på nacken. Den är väl en 7-8 år nånting…tror jag. Kanske 9 tillåmed. Jag vet inte, men vi hade då flyttat till huset iallafall när H köpte den å vi flyttade dit i november 1999. Han tog med den upp till sovrummet å låg i sängen å lekte, det minns jag så väl. 
 
Nåja…nu ska jag dricka mitt kaffe å starta dagen. Läsa aftonbladet gör jag inte här, för det kan ta fram till lunch innan man e klar med det. Ha en skön söndag alla
 
*överdriver bara lite*
 

Leave a Reply