Facebook

Nu är det återigen nån från Facebook som vill att jag ska regga mej där å bli deras "vän", men jag tror inte på det för ett ögonblick. Jag har kommit fram till att det är Facebook själv som raggar medlemmar på det viset å försöker sno åt sej de som fortfarande trivs bäst på Livespace.
Sorry, jag nappar inte på det. Jag flytt int!
 
*vågar vägra Facebook*
 

En reaktion till “Facebook

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s