Nya gardiner…att det kunde bli så svårt

Nu fick jag äntligen sätta mej vid datorn. H brukar alltid sitta här på morronkvisten å sen när han är klar å det blir min tur hinner jag sitta ungefär i 3½ minut för då ska vi åka å handla. Å när man påpekar det för honom skrattar han gott å tycker han är en helfestlig kille.
 
Hursomhelst…vi steg upp tidigt. Runt 6:45 kom jag ur sängen å då var kaffet klart Ler 
Å idag ska jag försöka hitta nya gardiner till köket, för julen ska ju städas bort å jag orkar bara inte med mina panellängder. Jag har kollat efter tyg på nätet, men färgerna är inte riktigt i min smak. Eller det är fint, men inte hos mej. Det är mest bara rosa, grönt å blått i ljusa, men ändå rätt skarpa färger. Inget som passar hos mej. Så mitt hopp ligger nu i butikerna, att de ska ha nåt gammalt kvar i den så omoderna färgen vinrött. Gärna med nåt snyggt mönster, för enfärgat fanns att beställa, men det är lite boring. Helst rutigt ska det va.
Såg jättesnygga rutiga gardiner i precis rätt färger på Hemmia, men de kostar väl sjutusenniohundraåttionio å femtio…eller nåt…*suck*…ids inte ens fråga. 
 
…annars får det väl bli panelisarna ett tag till…
 
*hoppas på tur*
 

Leave a Reply