Ute på landet

Men asså, att jag e glad idag!
H har ju tänkt byta luckor i köket till sån där lantlig stil å nu har jag övertygat honom om att köpa nya köksmöbler i gustaviansk stil. Å vi ska åka å hämta dem om två timmar. Jippiiieee!! Gud va jag ska göra fint här. Å jag ska köpa en massa fina gammeldags saker. Tänk va roligt. Jag gillar ju det här vita lantliga, men även det där mörka murriga å nu har jag sån tur att jag får bägge! Vitt i "min sommarstuga" å mörkt murrigt hemma på "min gata i stan"  Ler
 
…åh så loooligt…nu kommer jag å bosätta mej här…tror jag…kanske…eventuellt…möjligtvis…kanhända…risken är rätt stor…iallafall på helgerna Sarkastisk
 
*skriver shoppinglista*
 

2 thoughts on “Ute på landet

  1. HahHahaaa..ja det är så underbart att ha nytt att se fram emot…Mig me planerar en massa ;o)Har en del att ändra och en del att köpa. :o)kram

Leave a Reply