Inför sänggåendet

Det blidde ingen filmtajm…den var inte så bra filmen så vi tittade på tv istället. Det var om terrorattacken den 11/9. Usch, det var hemskt att se. H gick å tittade på annat i sovrummet. Tror han får ångest av sånt där. Å det får man ju, man känner ju med alla som inte lyckades ta sej ut ur tornen. Det är såna gånger man inser att man bor på rätt ställe. Jag tror inte så många terrorattacker kommer att ske här uppe i Luleå. Möjligtvis Stockholm i så fall om det nu skulle inträffa nåt sånt, gud förbjude!
 
Näpp, nu måste jag tänka på nåt roligare. Ska ju gå å lägga mej alldeles strax å då vill jag inte ha sånt här i huvvet så jag kanske drömmer mardrömmar. Huuujedamej!
 
Roligare å roligare, men det har snöat hele dan, tror jag, å det snöar än. Alltså…ska vi begravas i den vita skiten? Var det så mitt liv skulle sluta? Jag som aktat mej för att he mej ut i elände å så ska jag bara begravas levande som tack. Jo, så är det nog. Är det bestämt så är det. Man kommer inte undan hur försiktig man än försöker vara. Terrorattacker eller ej. Dö ska man på ett eller annat sätt.
 
Ja, adjö då alla. Men om ni mot förmodan har vägarna förbi så kan ni ju försöka lyssna er till var jag månde vara i detta snöberg…mitt kännetecken kan vara att jag sjunger ♫ Vintern raaaasat över denna fjällaaaa…
 
Aaa, men bra, då säger vi så. Sov nu gott alla å dröm bara vackra drömmar
 
…det var nog inte rätt ställe att bo på iallafall…*snyft*
 

2 thoughts on “Inför sänggåendet

  1. men men,,man får se det så här…sicken tur att det inte kom som vatten :0|Det hade ju vart en tsunami det!Suss gott,,,, ska i säng nu jag …kram

  2. ja, det är ju tur det, nu har man ju iallafall en ärlig chans att klara sej…*fniss*

Leave a Reply