Bedömning på julmat

Här kommer en bedömning på julmaten. Min egen alltså, Håkan är av annan åsikt.

Prinskorven, alltså min vegokorv. Jag har provat både Quorn och Anammas och jag föredrar den sistnämnda. Den smakar korv och är mer lik i konsistensen. Med sallad och ägg så kan åtminstone inte jag känna nån större skillnad, den smakar verkligen korv. Den av Quorn var väldigt osalt och inget tuggmotstånd alls. Inte särskilt god, om ni frågar mej.
Sillen, min egna inlagda, var god första gången vi smakade. Då hade den fortfarande tuggmotstånd, men har nu blivit väldigt mjuk och sladdrig. Alldeles för mycket syra, tycker jag. Måste söka ett annat recept, detta var Ica’s. Eller var det inläggningssillen det var fel på? Nu minns jag inte märket, men det är den vanligaste, tror jag. Den i vit förpackning. Finns det olika märken?
Salladen var som vanligt jättegod.

DSC_0371

De tre korvarna som är längst ner är mina och de högst upp är Håkans. Man ser inte ens skillnad på dem. Mina är stekta lite längre, för jag vill egentligen inte blanda med riktigt kött och tänkte steka dem före, men så la jag i Håkans iallafall och höll dem separerade på varsin halva i stekpannan, därav färgskillnaden.

DSC_0372

…ska ni köpa vegomat…köp Anammas varor, de är bäst…  tombup

Leave a Reply