Äta och äta…vi åt ju igår

På eftermiddagen åkte vi och tände ljus hos farsorna och sa God Jul.

20181215_153649

Sen åkte vi till Willys för att komplettera gårdagens införskaffning av proviant. Tänk att man alltid ska glömma nånting. Men så var det oxå för att Håkan nog inte åker upp i jul, för han har haft lite dåligt i magen och så när han har legat i soffan så kan ett illamående bara skölja över honom och han får kämpa emot spykänslorna. Det skulle nog inte vara så roligt om det inträffar när han är och firar hos familjen där det är en massa folk samlade. Och om han ska vara hemma så vill han ju ha julskinka, så det köpte vi oxå. Vi hittade även en slags saffranswienerbröd som var riktigt smarriga. De har jag aldrig smakat förut.

20181223_153622

Sen har jag stått och tillagat lite julsallad och har faktiskt lagt in egen sill för första gången. Dock inte den som är på tallriken, den ska nämligen stå och dra till sej i ett par dygn i kylen så vi får äta den på juldagen tidigast. Men vi har ju köpesill och den funkar rätt bra den med faktiskt. Garants lök- och inlagd sill. Inte så tokig ändå. Janssons ska jag göra imorgon. Lutfisk på juldagen. Ja…så ska man ju få i sej vegobullar och vegoprinskorvar oxå. Suck. Varför gör man så här? Jag tror jag sparar dem till senare. Man kan faktiskt inte stoppa i sej hur mycket som helst.

DSC_0363

…herregud…man ba ät och ät...gingerbsmiley

2 reaktioner till “Äta och äta…vi åt ju igår

  1. Nu har jag kollat alla inläggen och det är som vanligt fina bilder och rolig text att njuta av..God fortsättning på helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s