Är det nån idé att ens lova nåt

Go’morron i höstmörkret!
Eller ska man kalla det vintermörkret? Vi har ju snö och väntar mer i helgen så det är ju full vinter här redan. Det har inte hunnit smälta undan som i vanliga fall, då det som kommer före Lucia smälter bort och sen faller igen strax före jul och stannar till maj. Men det händer att vi får snö som stannar redan i november, dock har jag svårt att komma ihåg att det har kommit för att stanna redan i oktober, som nu.
Det här med en ny istid kanske inte är så fel ändå. Kall sommar…lång vinter.
Huuujedamej!

Jag beställde ju tapeter och de har kommit, det är ju längesen nu, så nu trodde ni kanske att jag längtar tills jag får sätta igång, men det vore ju att ta i. Jag längtar tills det är klart, gör jag, men herre min skapare vad mycket jobb som måste göras innan. Bara att tömma bokhyllorna så man kan flytta på dem är ett heltidsjobb. Och vad ska jag göra av allt så länge???
Sa inte jag att det var sista gången när jag renoverade senast? Varför höll jag inte det löftet?
Fast…i och för sej…det måste ändå städas därinne så lika bra att få det gjort.
*Suck*
Jag måste hata mej.

Idag ska vi i alla fall få klart i badrummet. Det ska ju in nytt handfat med kommod och grejor och detta var också i grevens tid, för nu läcker min kran så det står härliga till. När man har den i ett visst läge så rinner det underifrån, om ni förstår, inte från själva kranen, så det var ju väldigt förutseende av mej att beställa hem grejorna så det bara är att byta ut när saker pajar här. Det behöver bara köpas nippel till vattenrören då den nya inte passar.
Ja, då vet ni vad vi gör så här en lördagsafton. Vad gör ni själva? Har ni kul? Gör ni nåt som jag hellre skulle göra?
Ja, ja, det blir fint i alla fall. När det nu är klart, allting. Sen…ska jag banne mej inte göra nånting mer…eller är det nån vits att ens lova nåt?

…vad kan man ta för att få mycket energi och arbetsvilja?… 

Leave a Reply