Måndagsafton och hemmafixplaner

Måndag och arbetsdagen är slut sen några timmar. Jag har vilat hemma på soffan tills Håkis slutade och sen åkte vi till Biltema, för Håkis skulle köpa mera såna där lampor som han ska hänga upp på plank och garageväggar.
När vi kom hem stekte jag lite pyttipanna och ägg som vi intog med rödbetor. Himla gott var det. Sen satte vi oss vid varsin dator med en kopp kaffe och mer har vi inte hunnit. Håkis gick precis och slängde sej i soffan medan jag sitter kvar och tänkte försöka få ihop nåt till en liten blogg.
Vi vaknade upp till solsken och på dagen fick vi 14° och riktigt skönt väder. Det varade ända tills jag kom hem till mitt lilla residens, men när det var dags att åka tillbaka till ranchen hade det börjat regna, så flickorna fick inte gå ut idag, som jag hade hoppats.
Imorgon lovar de dock fint väder, så vi får ju hoppas att det blir så. Då ska vi få sol och 17° så det blir nästan lite sommarkänsla igen. Det får gärna vara lite mer såna dagar även i oktober, för jag måste putsa fönstren hemma, så gärna lite varmare då så jag inte fryser ihjäl. Sen ska jag byta gardiner och kuddfodral i soffan och fixa lite höstfint. Skulle vilja göra olika pumpor i tyg och naturtråd, så det ska jag också försöka få till. Stickningen får vänta. Jag har inte lagt upp nåt nytt efter att jag blev klar med den blå-vitrandiga. Jag tänkte vänta tills jag kommer hem och ha en homecoming-stickning att lägga upp.
Men det får bli efter allt hemmafix, för det är ju mycket viktigare än mina eviga stickningar. Det är ju inte som att jag lider brist på stickade tröjor.
Ja, nä men…det var väl allt från mej för nu. Jag har tyvärr inget mer intressantare att berätta än så här, det kan ju vara både bra och dåligt. Bra för att jag lever ett tryggt och ordnat liv, men dåligt för att det är rätt så innehållslöst.
Nåja, det kommer väl en tid då det händer lite mer som är värt att dela med sej av.

…ha det gott nu alla och ses annan dag… 

Leave a Reply