Not on my watch

Grannen hade ett svalbo i sin carport och de sket ner hela plejset så han tog en spade och skar ner boet och tänkte ge ungarna till råttorna eller nån katt som har vägarna förbi.
Well, not on my watch…nej nej nej. Jag tog helt sonika bort boet från spaden och tänker ge dem en chans.

Håkan spikade upp en liten hylla under taket i vår carport så får vi hoppas att svalföräldrarna hittar dem där. Jag ska försöka fånga några flugor och mata ifall de inte hittar, men jag tror det blir svårt att rädda deras liv om de inte hittas. Det enda jag kan göra nu är att hålla tummarna.

Han hade skurit så nära botten att ett ägg föll ut ur ett hål.

…svalföräldrarna flyger runt här så kanske att de hittar till slut…jag satte ägget i närheten så de kan se det och kanske leder det till boet… 

Leave a Reply