Revolutionerande upptäckt

Jag har gjort en revolutionerande upptäckt, åtminstone för mej, i nåt så traditionellt som köttbullar, bara det att det inte är vilka köttbullar som helst utan fiskköttbullar, som är lika goda som vanliga köttbullar. Jag kunde känna aningen fisksmak, men på ett bra sätt, inte mycket dock. Jag saltade lite och kryddade med vit- och svart peppar. De är så goda!

Nu får jag äntligen äta nåt som verkligen påminner om riktiga köttbullar. Som är nyttigare dessutom och så mycket bättre än vegovarianten som inte alls är lika bra som dessa, inte ens i närheten. Håkan gillar dem också, men eftersom han äter kött så får han hålla sej till sina riktiga, så får jag ha mina i fred.
Nu får jag också köttbullar till julbordet. Och tänk, bara med potatis, brunsås och lingonsylt…sååå gott!
Min lycka är gjord!

…till alla er som vill äta köttbullar, men som också vill äta vitt kött, rekommenderar jag dessa å det varmaste…

2 thoughts on “Revolutionerande upptäckt

Leave a Reply