På fredagsafton

Nu har jag plockat jordgubbar, vattnat blommor, klippt en hel del fula grenar på syrenen – dock finns det massor kvar så projektet är inte färdigställt – och sen har vi tagit oss ett kvällsdopp. Jag tyckte det kändes så skönt i vattnet när jag kände efter tidigare idag, men det var inte varmare än 20°. Absolut badbar temperatur, så vi ballade inte ur utan doppade oss och jag hann ju skvalpa omkring där lite längre än Håkis, i vanlig ordning, jag vill ju aldrig upp när jag väl har doppat mej, men jag var lydig och följde Håkis efter en stund.
Det var så skönt!

Fick ändå ihop en rätt stor portion jordgubbar som vi ska smaska i oss ikväll.

Blommorna börjar bli lite finare nu i alla krukor och byttor.

Jag har nya badkläder. Jag beställde badlinne med shorts som man kan ha på sej även när man inte badar. Riktigt skönt varma dagar om man doppar sej och låter dem torka på, då håller man sej sval mycket längre, men jag har en ny baddräkt också. En färgglad en som jag får visa senare.
De där badlakanen är gamla. Dem köpte vi på 90-talet när vi hade lillbåten, en orange Örnvik 550, som var så stadig i sjön och alldeles lagom stor att åka på dagsturer med.
Älskade den båten, men den är borta sen länge och det är bara badlakanen kvar som vi numera använder när vi badar i poolen.

…nu börjar jag bli hungrig så det är bäst att fixa nåt ätbart…ses sen… 

Leave a Reply