Bitterfittan har talat

Hallå hej!
Hur har ni det i det vackra vårvädret? Här uppe i norr blir vi insnöade. Härligt! Mer snö är ju det alla önskar just nu, den artonde mars, snö som vräker ner och får tyst på den evigt kvittrande fågelsången, som håller plogbilarna upptagna ännu en tid. Snö, som är plaskvått i de låga minusgraderna, smälter och blir till underbar slask, som senare blir till en mindre insjö eftersom det inte har nånstans att ta vägen då brunnen är överisad.
Och man slipper bli bländad av nån skinande sol när det är så här mulet och grått. Det känns skönt! För att inte tala om värmen den avger redan nu, då blir det ju alldeles för varmt när man har pälsat på sej för att inte frysa ihjäl på de mycket kallare morgnarna.
Ja, det är ljuvligt att bo här uppe just nu. Helt fucking outstanding!

…vaddå bitter?… 

One thought on “Bitterfittan har talat

Leave a Reply