…och den fula flugan flög

Jag tränade idag, för jag har liksom legat lite på latsidan en bra stund nu, så det blev både mage, kondition, balans och lite styrke i 50 minuter och ska fortsätta med det nu hela våren och sommaren blir det ju mer promenader i vanlig ordning, så vi ska nog komma i form igen vad det lider.
Efteråt fick jag både eftersvettning och värmevallning samtidigt och kände att jag måste få svalka, så jag gick ut och ställde mej på balkongen en stund. Och vad skådar jag i min högra vidvinkelsyn? Jo, en liten fluga. Som rör sej dessutom. I sakta mak dock, men ändå. Den var vid liv.
Alltså, visst, vi hade solsken och takdropp igår, men inte är det vår på det viset ännu. Hon har ju vaknat alldeles för tidigt, lilla stackarn!

Ja, vaddå? Det är klart hon måste få komma in i värmen. Det skulle ni med göra, ni törs bara inte erkänna!

…hon blev så glad och började flyga nästan direkt… 

Leave a Reply