Så hur kommer det sej?

Hur gick det med Riddarin? Eller Skräddarin som jag har döpt om den till, eftersom den inte är nån Riddari. Jorå, den är färdig såvida att det bara är att sy under armarna, fästa lösa trådar och blocka, sen är det bara att börja använda…men tror ni att jag har gjort det? Nix pickedix! Jag började ju med det färggranna projektet istället. Japp! Så jobbar jag.

Sååå…hur kommer det sej att jag aldrig följer ett mönster till fullo?
Ja, det undrar jag med, men med arbetets gång så, när jag ska påbörja en ny “rapport”, tänker jag oftast att det blir jobbigt om det kanske är tre färger och då ändrar jag mönstret så det bara blir två. Eller så kan det vara att jag tycker mönstret är lite trist eller tjatigt och då gör jag nåt annat istället som jag bara känner för just då. Nåt som jag tror är lättare eller…jag vet inte…
Jag vet faktiskt inte varför, jag är väl bara obstinat och vill göra som JAG vill.

Men visst blir den fin? Nästan snyggare ju.

…men det började ju bra iallafall… 

Leave a Reply