Tjugoförstadag Felix

Hallå hej alla! Har ni städat bort julen än? Själv håller jag på som bäst här i mitt lilla residens. Jag är färdig med det mesta, det som återstår är att demontera granen och paketera den och sen bära ner allt i förrådet. Jag kände bara att jag behövde en liten brejk, för jag har varit på benen nästan ända sen jag steg upp. Jag har torkat skåpluckor, alla vitvaror, dörrar, byrån i hallen och dammtorkat som vanligt och sen var det meningen att jag skulle dammsuga efter jag burit ner alla julgrejor, men det vete fasen om jag måste lämna det till imorgon, det verkar hinna bli så sent.

Nog för att man kan dammsuga klockan åtta på kvällen också, men jag börjar vara mör i alla mina arma lemmar, plus att jag har haft en molande värk i huvudet, en sån där som inte är alltför jobbig, men som ändå finns där och gör livet lite mindre angenämt, som inga värktabletter biter på. Och så har jag lite svidigt i näsan, så får se om det är nån förkylning på G. Aningen öm i halsen också, men inget påfallande direkt.
Alltid när jag städar bort julen börjar jag längta till nästa. Håkis tycker jag är galen och säger att vi måste ha en sommar först.
Ja, han har rätt, nu längtar jag till våren och sommaren och ska väl försöka göra lite vårigt här, men inte riktigt än, för jag lämnade grangirlangen på sänggaveln i sovrummet att vara ett tag till. Den är ju inte så julig, mer vintrig, och jag tycker det var så mysigt med den så lite vinter ska jag ha kvar än, sen, i mars kanske, ska jag ta fram lite våriga färger. Jag ska inte köpa nåt nytt utan göra själv. Måste ju spara pengar till husbilsbygge och kanske en kortare resa, vi får se hur mycket vi hinner, men jag har ju vitt tyg som jag kan sy nya kuddfodral av och sen sy nåt mönster med nåt av alla mina garner. Kan, alltså, det är ju inte alltid jag gör det som jag sitter och föreslår här i bloggen, oftast gör jag faktiskt nåt helt annat, men jag kan, om jag vill.
Ja, ja. Julen är iallafall slut från och med idag här hos oss och som vanligt är jag lite melankolisk. Men bara lite.
Ha en fin kväll alla ♥

…korgbrickan är det jag valde i Supékortet jag fick av jobbet…tycker det var en fin “tv-bricka”… 

Leave a Reply