Äntligen fredag

Så har ännu en arbetsvecka kommit till ända och den tidiga timman till trots har det redan börjat skymma. Klockan är strax efter två i skrivande stund.

Vi har kallt, ca -17°, men jag har börjat acklimatiseras till de temperaturerna, för nu får jag inte ont i kinderna längre, som i början, utan med de rätta kläderna känns det riktigt behagligt. Bättre än när det är nån plusgrad med fuktig och rå luft som gör en frusen ända in i märgen. Torsdag och fredag har dessutom bjudit på blå himmel med lite sol och det är ju alltid välkommet, oavsett årstid.

Fredag alltså och kan man starta den bättre än att komma hem, välkomnas i dörren av de finaste pälstösabitarna och få byta om och gå och ta sej en kopp kaffe och svägerskans supergoda mjukkaka? Nej, det är inte mycket som slår det, om ni frågar mej. Hon hade skickat fyra påsar, så nu har vi att mumsa på i jul. Sååå härligt!
Nu ska jag krypa in i mitt soffhörn med min stickning och titta på YT-videor och sen, förresten, ska jag kolla på The Real Housewives of Beverly Hills, Orange County och Salt Lake City och allt vad det finns för olika städer, för jag har tagit ett års abonnemang på C more, så nu kan jag streama allt möjligt som man annars får vänta på i evigheter innan man får se. Kul!

…Alma var nyfiken, men tur att hon varken äter mjukkaka eller ost, så hon tog ingen slick… 

2 thoughts on “Äntligen fredag

Leave a Reply