Slut på oktober

Jaha…de sista skälvande timmarna av oktober månad är vad som kvarstår, sen går vi in i november. Jag tycker tiden går så himla fort nu. Och det gör verkligen ingenting, tiden får gärna svischa förbi ända fram till december, sen kan det gå lite saktare, för jag vill njuta länge av advent och Lucia och allt som hör därtill.
Och jag ska baka och lyssna på julmusik och tända ljus och mysa på här. Det enda som retar mej är att vi är så lite lediga till jul. Bara en enda skruttig dag är vad vi får. Och så trettondagen förstås, men det är allt. Jag ville ta ut nån ledig dag, men Håkis tycker att vi ska spara så vi kan ta ledigt när vi ska börja bygga på husbilen, så vi får se hur det blir med den saken.

Idag blev det spagetti och vegofärssås med enkel aioli till middag. Det är så himla gott. Jag har varit sugen på det länge, så nu blev det gjort. Det finns kvar till en omgång till, men jag kom på att det blir nog korv och makaroner imorgon, för Håkis har en korvsnutt som måste tillagas innan den blir för gammal och jag har min vegogrillkorv i frysen så det får bli det till middag imorgon, med brunsås. Gott det med!

Ja, jag vet inte alls vad jag ska skriva om, jag ville bara titta in och göra ett litet inlägg så jag inte lockas att ta en längre bloggsemester igen. Jag har egentligen hur mycket tokigt som helst att skriva om som vi har skrattat gott åt här, men när jag väl ska blogga så kommer jag inte på nåt. Typix!
Nåja, jag får ta det en annan dag. Nu ska jag sätta mej med min stickning en liten stund till innan jag gör mej klar för läggdags. Ses kanske imorron!

Här får ni se lite av det fina garnet jag stickar i just nu. Älskar’t! ♥

…ha en skön kväll nu alla och sov så gott när ni lägger er…  

Leave a Reply