Onsdagsbestyren

Idag har vi haft onsdag hela dagen och jag har passat på att vila efter jobbet. Jag tog bara en kopp kaffe, sen slängde jag mej raklång i soffan och slöt mina blå för att snarka tokfan i lite över en timme. När jag vaknade var klockan strax över fyra och Håkis skulle snart komma hem. Och jag som hade lovat göra klimp till köttsoppan. Han blev ju så besviken när han inte fick några igår. Men jag hade ju bakat bullar, ville han inte hellre ha det än klimp?! Nää, han ville hellre ha klimpen så jag slängde mina lurviga över soffkanten och pinnade iväg mot köket så snabbt som mina värkande lemmar tyade med.
Han kom hem när sista klimpsmeten slank ner i buljongspadet. Vilken tur! Han hade fått skjutsa hem sin arbetsgivare så han kom lite senare än vanligt.
Vi sörplade i oss soppan i vardagsrummet, vilket vi alltid gör…alltså intar vår middag där inne…och tittade på Elementary. Därefter tävlade vi med Alla mot alla och när det var slut, och Håkis skulle bege sej hemåt, åkte jag med till lill-Coop, eftersom det regnade, för att köpa några burkar Gourmet till vår gourmand, lille Valle. Och med det sagt är han inget matvrak, men däremot en finsmakare. Det duger inte med vad som helst till den lille kräsna pälspojken.

Sen har jag duschat och tvättat håret och bara chillat i soffan med stickningen.
Nu är det bara att göra sej iordning för sängen.
Sov så gott alla och ses kanske imorgon!

…men jag håller med, det var faktiskt gott med klimp… 

2 thoughts on “Onsdagsbestyren

  1. Jösses vilken god köttsoppa det var även utan klimp och med bullar men klimp är topnotch

    1. visst var det gott med klimp, men jag väljer ju köttsoppa utan om jag får bullar till efterrätt alla dagar i veckan 🙂

Leave a Reply