Ny istid om 10 år

Jag tar tillbaka allt jag sagt om att den här sommaren levererar. Den gjorde det under vår semester, tack och lov, men efter det har det varit regn och rusk mest hela tiden. Visst har vi haft sol några timmar per dag, men inget som hinner värma upp vattnet så att semesterfirarna kan bada eller nåt, så jag förstår dem som åker utomlands nu. Man måste ju få uppleva lite sommar ändå.

Nu har vi en låååång höst framför oss, en ännu längre vinter, en kort, kort vår och en månad sommar att se fram emot. Suck…
Detta med att det är en ny mini-istid på väg är nåt jag helhjärtat tror på. Så här kallt ska vi inte ha i juli/augusti. Det liknar mer som vi brukar ha i september. Inte kul alls, om än jag med mina vallningar är lite tacksam för det, åtminstone när jag jobbar, men om jag inte bara tänker på mej själv och att jag ska ju själv ha sen semester jag med vartannat år. Man får ju inte välja utan måste turas om att ha tidiga eller sena perioden.

Fast det är då man blir tacksam för husbilen, som vi ska bygga, för då kan vi bara åka iväg och söka solen vid varje ledig stund.
Det ska bli så kul!
Vi ska åka och titta på en buss idag och se om det är nåt vi vill ha. Den har åkt omkring i Kiruna, så den är nog inte så rostig, hoppas vi.
Håkis kommer strax och hämtar så jag får göra mej klar för avfärd. So long!

…det är ju tur jag inte har kvar mina frysvallningar iallafall… 

Leave a Reply