Vanlife

Vet ni vad vi har börjat kolla efter? Jo, förstår ni, det ska jag berätta…vi letar efter en minibuss, storlek 6 meter, för vi vill bygga oss ett hem på hjul. Nu vill vi ut och resa. Och vad är väl bättre än att ha med sej hemmet när man åker iväg.
Så nu hoppas vi på att hitta nån till nästa vår så vi kan sätta igång med bygget och året därpå kan vi starta färden mot vårt första resmål. Till en början blir det nog att upptäcka Sverige, vårt avlånga land, och senare, om vi tycker det är kul, ska vi åka ut i Europa. Måste bara kolla upp hur det är att ta med sej katter utomlands.
Så ni kan ju förstå att vi sitter och sträckkollar på videor där det byggs husbilar för att få tips och idéer, och så väljer vi det bästa från alla olika byggen, så får vi allt perfekt från början och slipper lära oss av egen erfarenhet.
Det gäller att vara klurig med alla skrymslen och vrår så man får bästa förvaringsytorna. Och jag vill ha både toa och dusch, så att man kan tvätta sej när man vill. Katternas toa och liggplats får vi ha under sängen, på inre halvan och den yttre får vi ha som “garage”. Vi har redan diskbänk, diskho och kran. Skåpen får vi antingen snickra ihop själva eller köpa på IKEA, det får vi se hur vi gör, men luckorna ska vi iallafall snickra, för vi har redan bestämt hur det ska se ut.
Åååh, det är så kul att sitta och planera. Jag längtar så himla mycket tills vi har bussen och kan sätta igång. Fy fasen vad roligt!!
Då kan vi hälsa på stora storasyster lite längre, för då är ju katterna med.
Oj, så jag längtar!

…bilden är bara på ett ungefär, inte riktigt som vi ska bygga…lånad från Storage Space på http://www.CubeSmart.com

2 thoughts on “Vanlife

  1. Men det är ju nåt jag också vill, fast hitta en äldre husvagn som jag får måla om och göra efter min smak. 🙂
    Fast vi är ju för slitna för att orka med sånt, så det stannar vid “drömmar” här. Skulle vara kul om ni kunde stanna längre. ♥

Leave a Reply