Sängkläderna

När vi var till IKEA köpte jag, bland lite annat, nya sängkläder. Det blev inte så mycket handlat denna gång, men det är ju alltid värmeljus och lite småpynt och bara resan dit är ju så kul, tycker vi. Och sen vill man ju se allt nytt som kommit in, utifall det är nåt man vill ha. Fast vi blir aldrig så långvariga där, det är helt annat när vi åker med lilla storasyster med make, då är vi där hela dagen. När jag och Håkis åker själva har vi lite mer av dagen kvar när vi kommer hem.

De här sängkläderna tyckte jag var så fina. Det syns inte på bild, men de ser lite urtvättade ut och de känns så också. De är så där sköna som gamla urtvättade tyger är. Ni vet, de är som allra bäst när det är dags att slänga dem.
Men dessa ska inte slängas. De är ju nya. Och så fina. Och så är det tryckknappar nere vid fotändan. Bästa!

... känns nästan som gammalt linnetyg, som är så urtvättat så det är tunt… 

Leave a Reply