Mera vinter

Här trodde vi att våren var kommen och sen kom snöfallet som en käftsmäll från himlen. Det har fallit runt 10 cm skulle jag tro, men egentligen har jag inget emot det, för vet ni vad bästa medicinen mot vårlängtan är? Jo, förstår ni, det är att köpa en ny parkas som man vill hinna använda lite innan det blir för varmt.

Det har jag gjort och nu är jag glad över att det är lite kyligt ute. Vill ju inte hänga bort den här snyggingen det första jag gör.

Gillar alla små detaljer på den. Inte var den dyr heller. 1500 spänn, lite drygt, minns inte exakt. Visserligen extrapris, men inte mycket nedsatt. Dock är den tung och känns som god kvalitet. Jag gillar den och nu kan det fortsätta vara några minusgrader i april också så blir jag glad i ögat.
Och ja, det är fuskpäls.

…nej, jag behövde den väl inte, men jag skämmer bort mej utan dåligt samvete… 

Leave a Reply