Färdiga objekt

Jag har två färdiga objekt. Den ena är tunikan, eller långa jumpern, vad ni nu vill kalla den. På bilden är den oblockad och efter blockning blev halsringningen för stor så jag måste åtgärda det, annars är jag jättenöjd med den. Garnet är Esther By Permin i färgen mörk petrol och vit Drops Baby Merino

Min andra är en grå jumper med spetsmönster som jag har gjort efter eget huvud. Löven i mönstret är nåt jag såg på en tröja jag gärna ville ha och sen visste jag inte hur de gjort resten av spetsen så jag bara hittade på nåt i farten och jag tycker det blev riktigt bra. Det ser fint ut på och det bästa är att den inte är sticksig eller sträv på nåt sätt så man kan ha den direkt mot huden.
Nu ligger den på blockning och jag längtar till jag får prova igen och börja använda. Garnet är Queensland Collection Drover, färgen är Tumbleweed.

…och jag har ett till ofärdigt projekt, men har ändå lagt upp ett nytt… 

Leave a Reply