Ledig & röntgen

Idag är jag ledig. Det är för att jag har varit och röntgat mina händer och jag visste inte hur länge det skulle ta, eftersom det stod att akuta patienter går före, så klockslaget 8.35 bara var ett förslag. Dock var jag tidigt på plats och fick komma in före och var färdig redan vid den tiden, så nu är jag ledig att göra vad helst jag vill. Så himla skönt!

Ja, mina stackars gamla och knotiga fingrar, som jag har så förjordat värk i utemellanåt. I början var det när jag hade lagt mej för att sova. Då började de störa med sina brännande ilningar, eller hur jag nu ska beskriva det. En obehaglig smärta som är omöjlig att ignorera. Sen kände jag dem till exempel när jag satt och scrollade i mobilen. Jag funderade om det kunde vara strålningen från den som jag kände, men har förstått nu i efterhand att det är de där jäkla knölarna som växer till sej. Numera kommer det närsomhelst. Spelar ingen roll vad jag gör så kan det börja värka och ila sådär brännande konstigt. Men det är bra att röra på dem så mycket som möjligt och handarbete rekommenderas, så det är jag glad för, att jag får fortsätta sticka.
Och kanske jag så småningom får mera hjälpmedel på jobbet också, om jag får nån diagnos, för det får man inte annars.

…de är knotigare än de ser ut…men man känner det tydligt…god förmiddag… 

2 thoughts on “Ledig & röntgen

Leave a Reply