Några av Håkis julklappar

Här fortsätter julen i lugnets tecken. Städade lite här och bäddade rent, var och handlade på Storis, åkte till ranchen en stund och chillade där, sen tillbaka hit där vi fortsatte chilla med lite snacks och julens choklad. Jo, men på julen måste man få gotter!

Passade på att ta lite bilder på några av Håkis julklappar. Här är bilen och bensinpumpen. Tycker de är så fina! Nu måste vi bara hitta ett hus som vi kan flytta till så vi får sätta ihop hela bilsamlingen, jag med min röda bubbla och roadstern jag fick nu och så denna söta Citroën 2CV intill bensinpumpen. Hur najs? Sen får vi köpa fler och bygga en snygg carport till dem med svart- och vitrutigt golv.
*drömmer sej bort*
Vaddå “köper julklappar till Håkis som jag själv vill ha”?

Av Valle, Vilma och Alma    fick vi varsin emaljerad Muminmugg. Söta som tusan, men små, bara 25 cl, de glömde kolla storleken   så nu har jag beställt varsin mugg från Kockums, den vita med grön kant, i 37 cl. Dyra, jo, men vi vill ha!

Och slutligen en av tre tröjor. Eller fyra om man ska räkna med tishan som han fick och jag köpte likadan till mej. Vi gillar ju The Big Bang Theory och är ett stort fan av Sheldon, så jag tyckte vi måste ha en varsin tisha som det står Bazinga på    men bara till att ha här hemma som sov-tisha. Visar vid senare tillfälle.

…denna var riktigt snygg…måste sticka mej en likadan… 

Leave a Reply