♫ Jul…kyyylen är hääär ♫

Nu har kylen kommit, men den står ännu i hallen. Jag har tagit bort all frigolit från den, men den står även på en skiva och jag törs inte börja försöka välta kylen för att få bort den, för stora hål i väggen är inte riktigt min grej, så jag väntar tills Håkis kommer om ett par timmar och vi får hjälpas åt med det. Men att den fin är, min nya kyl & frys.

Killarna som levererade tyckte att Valle hade ett speciellt utseende, men jag förstod på deras sätt att titta på honom och skratta lite att de tyckte han var söt. Han var så nyfiken och undrade vad de skulle med våran kyl till. Söta lilla gubben ♥

Nu ska det bli skönt att få in alla grejor igen. Det börjar bli kallare och är -8° i skrivande stund och jag är inte säker på att allt som var i kylen pallar att frysas. Vi får antagligen handla nytt. Jag tog mej en kopp kaffe nu, innan jag satte mej här, och det var mjölk-slush som kom ur tetran. Och för er som inte vet vad slush är, så är det en dryck med krossad is i. Men det gick att hälla i en skvätt iallafall.

Nu vill jag att han kommer hem. Varför ska allting alltid ta sån tid?
Undrar om han kan flexa?
Ååh, denna väntan…
*suck*

Vaddå “Paula Detbrinneriknutarna Aunesdotter”? 

…jag är så nöjd och glad…tycker kyl e snygg… 

One thought on “♫ Jul…kyyylen är hääär ♫

Leave a Reply