Nu längtar jag till Lucia

Nu har vi varit till både RUSTA och Elgiganten. Jag har handlat lite mer av garnet Mella, bara ett par nystan, för det jag hade stickar jag sockor av till Håkis och jag vill ha likadana så därför blev det ett par nystan till. Jag har tidigare köpt strumpor där, såna med kort skaft, de finns i mörkgrå och vitrandiga, ljusgrå och vitrandiga, rosa och vitrandiga och så enfärgade vita och rosa och jag gillar dem så mycket, för de är inte såna som åker under hälen när man har skor på sej, utan sitter fint på foten så jag köpte två 4-pack till. Sen fanns det, till min stora glädje, liknande torkställningar som den jag köpte på IKEA i somras, så jag köpte en till sån. Och en stor förpackning med Ferrero Rocher chokladbollar, som jag älskar ♥ och det var en sån som har vita och mörka bollar också, som jag aldrig har smakat och trodde väl att jag inte skulle gilla så mycket, kanske, men oj vad goda de var.
Sen var vi ju på Elgiganten och köpte en ny kyl med frys. Det blev en LG och de kommer med den på Luciadagen mellan 9 och 13, så Håkis får åka hem och ta emot den. Annars måste jag ta ledigt hela dagen.
Jag har lyft ut lådorna med frysvaror och ställt på balkongen och håller på att frosta av frysen nu, och när jag gjorde det slutade kylen att slå av och på, så den funkar nu. Hoppas den gör det tills jag får min nya. Det ska vara över -10 hela nästa vecka, så det är ju bra, men jag får laga mat av det som är därute så det inte blir förstört ifall det skulle bli varmare innan jag får hem kylen.

…tur ändå att det är vinter… 

Leave a Reply