Första paketet

Jag är ju som sagt färdig med alla paket, nu väntar jag bara på att få hämta dem också, men ett är iallafall färdigt och har tagit plats där under granen. Det är nåt som jag vet att Håkis vill ha. Han kommer att uppskatta den mycket.
*fniss*

För dem som undrar om tomtetofflorna har kommit fram så har de det. De kommer väl till pass här nu när det är kallare ute och jag har fått märkbart svalare i lägenheten. Det blir inte varmare än 21° och jag är ju van ungefär två grader högre innetemperatur, men det är bara att klä sej.
Jo, jag kan ju passa på att förtälja hur det ligger till med mina vallningar. De är tillbaka, de tog bara en lite längre semester. Dock har de antagit en aningen lindrigare form, så jag besväras inte så jättemycket av dem, trots att de är av både värme- och kylvarianten. Inte kommer de lika frekvent som tidigare heller, då jag kunde ha en fyra stycken på en timme. Nu kan det ta ett par timmar mellan varven, men ibland bara 30 minuter.
Ja, jag kommer väl få leva med dem ett tag till antar jag. Men för mej får de gärna ta semester lite oftare. Långa sådana. Jag lär inte komma med några invändningar.

…värmevallningarna kan ju vara bra att ha när midvinternattens köld är hård… 

Leave a Reply