En snöig måndag

Hallå hej alla! Här är det vinter och skidan den slinter. Ja, iallafall nästan. Vi har fått så det täcker gräset nu och snöar än så det blir vitt och fint. Det ser så mycket ljusare och trevligare ut med snön. Och jag ser gärna att den stannar, nu är det ju första advent på söndag och då ska det vara vinter, tycker jag.

Jag skulle ju så stort byta gardiner och ta upp granen och klä den så jag inte har så mycket till helgen, men tror ni att jag lyssnade på det örat? Nix och nej, jag gick som vanligt åt motsatt håll och fick ingenting gjort.
Jag är så obstinat! Jag vet inte vad jag ska göra åt mej. Att prata är ingen idé, jag bara säger att jag ska bättra mej, men tror ni jag gör det? Nix och åter nej!
Jag får tvinga med mej ner och hämta granen och det när jag minst anar det, det är bästa tillvägagångssättet. Att ta mej när jag är off guard, då bah…SSSSTRRRIIIIIKE!
Ok, jag ballar ur lite här, men ni fattar.

Har det hänt nåt annat intressant då? Nej, det har det inte. Hur är det med tån? Jodå, tackar som frågar, jag är betydligt bättre, men inte helt bra. Men som en på jobbet sa:
– Hade du varit häst hade jag fan i mej behållit dej, du går ju riktigt bra nu!
– Jodå, svarade jag glatt, du ser, man behöver inte skjuta en sjuk ko i första taget.

Vad åt vi till middag då? Jo, det ska jag berätta. Jättegod trattkantarellsås med grönsaksfyllda dumplings. Det var så gott! Jag hoppas de där dumplingsen finns att få tag på i fortsättningen också, det var nämligen ett tillfälligt parti som vi köpte för 10 kr/st och jag slog till på bara två påsar, då jag inte visste om det var nåt att ha. Vi har kvar till en omgång till, men sen är de slut och jag vill ju ha mer av dem, så hoppas verkligen att de finns att köpa sen eller nåt liknande då. Jättegoda är de och allra helst i nån sån här sås. Annars får jag ha ostfyllda tortelloni, det funkar ju det med.

…det var allt för idag…tack och hej… 

One thought on “En snöig måndag

Leave a Reply