Mörk choklad

Jag försöker återigen att dra ner på godisätandet. Det har blivit lite väl mycket av det goda en lång tid här, men på senaste tiden har det blivit lite mer på en kanske normal nivå, inte för att jag vet vad jag ska jämföra med, jag kanske inte ligger alltför onormalt egentligen, men om jag jämför med mej själv så…
Vad jag får äta är mörk choklad. Det är ju till och med nyttigt och man äter inga mängder. En liten bit räcker långt. Jag vill ju gärna ha nån smak i min choklad så som hallon, apelsin, mint eller som nu…banan. Har aldrig smakat det förut och blev nyfiken när jag hittade dessa av märket Garant, som dessutom är snäll mot plånboken.

Det här är inget samarbete, jag får inga betalda samarbeten då jag inte har så många besökare här i min lilla ointressanta blogg. Jag har faktiskt blivit tillfrågad en gång, men det gällde laseroperation av ögon och det har jag ju redan gjort med ett inte alltför tillfredsställande resultat, jag får ju fortfarande bära glasögon, dock inte lika starka. Men med det i bagaget vill jag ju inte sitta här och göra reklam för det och säga att det är så bra och bla bla bläää.
Men lite gratisreklam för choklad gör jag gärna, i synnerhet när den är god och med så snygg förpackning. Alltså titta på dessa. Bara det gör ju att jag genast vill köpa den hellre än alla andra märken och allra helst av alla sorter. Sååå snygga var de allihop!
Mörk choklad är ju mörk choklad, faller inte alla i smaken, den är bitter och den här är inte jättesöt heller, men det är ju desto bättre. Man tar en liten bit till kaffet och det räcker. Det sänker godissuget, man får i sej de nyttigheter som kakao ändå innehåller och man känner sej nöjd helt enkelt.

Hallon har jag ju ätit tidigare av andra märken och denna smakar med allra största säkerhet lika bra som dem, men bananen var nåt nytt för mej. Och den var god. Duger mycket bra och det är kul, för då har jag lite fler sorter att variera mellan.
Produkten är rättvisemärkt vilket bland annat innebär att arbetarna har rätt till landets lagstadgade minimilön och det får man verkligen hoppas att de får.

…helt klart värt lite gratisreklam… 

Leave a Reply