Utredning påbörjad

Idag har jag varit hos fajbjo doktorn. Utredning har påbörjats för att se om jag har nåt reumatiskt i kroppen eller vad det är jag lider av. Han trodde inte diskbråck iallafall, hur han nu kan säga det av det han gjorde. Jag ska testa på Håkis samma sak, för att han har två diskbråck är redan konstaterat. Men de tog blodprov som jag får veta resultatet av imorgon och sen ska de röntga ländryggen och mina händer. När det blir har jag ingen aning om. Känns ändå bra att snart få veta vad det är jag lider av. Inte för att jag tror det finns någon bot och bättring, men bra att ha det diagnostiserat. Än så länge har det funkat bra med ryggen och höften och allt, men har känt av det lite idag så får se om det blir sämre. Ryggen känner jag ju av jämt numera, men lite mer än vanligt nu då.
Jag informerar mer när jag fått svar på proven.

…undrar om det bara är å “bagrava mej med en gång”…som Jenny sa om sin far när hon fick veta hur gammal han var…han var väl typ 26-27 nånting…   

2 thoughts on “Utredning påbörjad

Leave a Reply