Nu är det här

Nu har det kommit. Mitt finaste garn som jag är så kär i. Nu har jag 6 nystan á 100g/300 m garn. Det räcker till en fin tröja. Jag tror jag vet vad jag ska sticka. Den blir tråkig att göra, för det blir bara slätstickning. Jag känner nämligen inte för att göra nåt mönster då jag tycker att garnet är så fint i sej med sina små färgfläckar. Men kanske att jag varierar mellan vridna och vanliga räta så det händer nånting iallafall.
Eller vi får se, kanske nåt spetsmönster?
Nä, jag vet inte…det lutar nog åt det förstnämnda. Jag tror det kan bli riktigt snyggt. Har aldrig stickat så tidigare, bara aviga och vridna räta.
Så nu gäller det att sticka färdigt mina andra projekt så jag får sätta igång med detta. Jag är så sugen och kan inte vänta. En del garn är så bara. Jag har hur mycket som helst att välja mellan, men detta kan jag inte vänta med.
Jag beställde så klart från stickwick.se och jag fick en rabattkupong på 10% som jag kan använda tre gånger. Var inte det jättebra?!

…så fint, härligt, ljuvligt garn… 

Leave a Reply