Holst garn och Novita sju bröder

Hallå hej alla!
Här kommer de efterlängtade bilderna på de andra garnen jag beställde.
Neeej, sluta nu, ni tycker att det här är kul, kolla bara!
Holst garn, det ljusbeiga, mikket tjosigt. Det skulle jag kunna ha ihop med PUNA, fast jag börjar bli osäker på om det behövs egentligen, då jag ser att andra stickat med endast PUNA. Vi får se, annars hittar jag på nåt annat med det, men jag har inte så många nystan så blir det nåt stort måste jag beställa mer. Jag skulle kunna ha det med det mörkare Holst garnet och sticka nåt mönster eller nån rand…kanske…?
Kanske nån text? Hmm, får en inre syn på nåt som skulle kunna bli läckert…

Och så mitt älskade Novita sju bröder. Jag kände att jag ville ha nåt blått också, för det tar fram färgen på mina ögon så bra. Jag vet bara inte om jag ska sticka en riddari eller vad jag ska hitta på, men nåt sånt är jag sugen på.

Just nu håller jag på med en tröja i det bruna Alpaca boucle garnet. Det blir så läckert. Men jag gjorde en liten fadäs. Ni ser där nere, till vänster om trådstumpen, att det ser lite tokigt ut vid kanten. Det är ingen synvilla, det var jag som började sticka och sticka och så hade jag inte lyckats få alla maskor åt rätt håll från början, så det var ju vridet och jag märkte ingenting förrän ca 4 cm in på arbetet. Men att börja riva upp detta garn, det är som att försöka reda ut ett fyraårigt dreadlockshår. Det gör man bara inte, så jag vred det rätt och fortsatte bara att sticka och detta blev resultatet. Men jag funderar på att sätta en liten läderbit där med min signatur, som en märkeslapp, så tänker man inte mer på det. Ni vet, som det brukar vara på mössor och annat, det är som en liten läderbit vikt över kanten med en logga. Det är ju rätt snyggt också. Man kan beställa såna så jag ska kolla vad jag hittar för coolt.

…tackar alla som orkade läsa ända hit…tack och förlåt… 

Leave a Reply