Mera garn

Ja, förlåt, det blir lite tjatigt, men i paketet låg mer garn. Alpaca Silk i så fina färger. Det ska bli en randig big size tröja.

Och så beställde jag ett set med rundstickor med tillhörande kablar och ändstoppar. Dessa tror jag även man kan ha som strumpstickor. Man sätter bara inte dit nån kabel. Fast undrar hur det blir på den sidan som det är hål i? Där man ska skruva på kabeln alltså. Ja, inte vet jag, jag har ju strumpstickor så inte så viktigt.

Jag tyckte fodralet var så gulligt. Jag vet inte om de visade det på hemsidan. Tror nog det bara var insidan man fick se, så jag blev glatt överraskad att det var så fint.

Molnen är så coola när de bildat ett stråk bakom björkarna. Det har varit så länge. Det är som ett lååångt tåg med moln som passerar sakta förbi.

…nu chilla en stund med en kopp kaffe vid datorn och sen ut med Alma…vi hörs!.. 

Leave a Reply