Regn & rusk

Idag har vi regn och rusk här uppe i Norr. Känns skönt med lite variation i väderleken. Det enda som är lite trist i det hela är att Alma inte får gå ut, såvida det inte slutar regna och hinner torka upp på vägen och i gräset. Fast jag tror att det ska regna hela dagen och fortsätta i nästa vecka också, det säger iallafall min väderapp. Jag klagar inte. Vi har fått den bästa sommaren så jag är som sagt nöjd, glad och tacksam.

Jag tänkte att det gav ett ypperligt tillfälle att visa min fina regnjacka lite närmare. Som jag har sagt tidigare har jag ju nästan längtat efter sånt här väder så jag får använda den. Men det är inte alltid så lätt att visa något när man har en Alma som vill prova först. Oj som hon burrade in ansiktet i kapuschongen som är lite lurvigare än resten av jackan. Den kommer att värma gott när man är lite hurven i fukten.

Ja men till slut gick hon med på att flytta på sej. Ser ni så mjuk och go den är. Det är riktigt bra kvalitet, men så var den lite dyrare också.

Jag är barnsligt förtjust i den. Ja, i det mesta jag unnar mej faktiskt. Jag är ju väldigt barnslig i övrigt för min ålder. Det är väl för att jag aldrig fick några barn. Jag fick fortsätta vara ett själv.

Kul att få ha den imorgon, om det regnar. Kanske är den för varm, jag vet inte, men i så fall har jag ju min tunna från Lager 157 och så får jag helt enkelt vänta med denna till höstrusket kommer igång.

…gillar så mycket… 

Leave a Reply