Är det höst snart?

Tisdagen har gått i chillandets tecken. Jag har inte gjort nån som helst nytta, mer än tränat lite aerobics på morgonkvisten. Håkis kom förbi på eftermiddagen och vi fikade lite och fortsatte att chilla.
Imorgon ska vi åka till IKEA. Vi vill göra bort det under semestern, för sen börjar vi jobba och vill stanna hemma på helgerna, för jag vill inte lämna Alma ensam vareviga dag. Jag måste ju åka till Håkis och Valle och Vilma på söndagar så jag får träffa dem också och då vill jag vara hemma med Alma hela lördagen.
Nu är ju katter självständiga, men det betyder inte att de gillar när man lämnar dem. De vill ju vara med sin familj, dvs flock, hur mycket det än påstås att katter inte är flockdjur. De kanske bara föredrar mindre flockar.

Idag har vi inte haft nån värme direkt. Det blåser kallt och jag tror att det har legat runt 17° nånting. Men jag ska ut med Alma strax ändå.
Jag vet inte hur jag ska göra med blommorna på balkongen. Om jag ska låta dem börja göra frön eller om jag ska vänta ett tag till. Kanske en vecka till…eller ett par?

Det är väldigt mysigt att sitta där i min lilla trädgård och idag har det passat alldeles utmärkt, för på balkongen är det varmt så länge solen skiner. Och det fläktar bara skönt när det blåser hårt.

Att sommarn snart är slut häruppe ger ingen ångest eller tandagnisslan. Den har varit helt fantastisk och nu är jag redo att möta hösten med allt vad det innebär. Jag nästan längtar till höstrusk och regn så jag får prova min nya regnjacka. Jag vet, inte klok jag.
Nu måste jag klä på mej och bege mej ut på kvällsrundan med Alma. Hon har inte varit ut nåt ännu idag, för jag har inte stigit upp så tidigt. Och när man talar om trollen så kommer hon nu och jamar med vibrato. Det betyder att det är i det närmaste oförlåtligt att vi inte är ute redan, så jag får skynda mej nu då. Tack och hej för idag. Vi ses väl igen imorron så ska jag visa vad jag har köpt.

…om ni undrar vad det gröna är längst ner till vänster på bild så är det krispsallad…
fråga inte… 

Jo, jag tog bort filmen där jag målar sängbordet. Det är p.g.a upphovsrättslagen. Man kunde ju höra Sommarpratarna i radion och en låt som spelades, så jag raderade innan jag blir anmäld. Så då vet ni.

Leave a Reply