Fått mina glasögon

Jag har beställt nya glasögon. Eller nya och nya, de är visserligen nya, men bågarna är likadana som den jag redan har. Jag gillar den och vill inte chansa och köpa nåt som jag kanske inte känner att jag passar i.

De övre är exakt likadana, svarta med lite bruna fläckar, fast de syns inte så mycket på bild, och de undre är helsvarta. Jag beställde dem, för det var “köp två betala för en”.

Och nej, det är inte styrkan jag ändrat på utan mina gamla har blåskärmsskydd vilket gör att det blir reflexer i blått och ibland har man svårt att se mina ögon. De undre har bara antireflex och de ger endast ett lite grönt blänk i glaset, men man ser ögonen ändå, så det var bara därför. Jag kan ha mina gamla när jag sitter vid datorn och skydda ögonen från blåljuset från skärmen och de andra har jag all annan tid. Nu har jag ju tre par, plus ett par till, för jag har ju kvar dem jag köpte innan dessa, så nu har jag att variera mellan.
Hur bra?

De kostar 1096 kr. Så billigt för två par glasögon. Men så tog jag ju inget plus extra allt. Inget smutsavvisande, inget repskydd, inget blåskärmsskydd, inga vindrutetorkare…skojar…utan bara antireflex.

…och så följde det med så fina fodral…toppen!…

2 thoughts on “Fått mina glasögon

Leave a Reply