Vid läggdags

Det blev en sväng till med Alma. I nästan 50 minuter var vi ute och hon blir mer och mer van vid att det rör sej överallt i periferin. Hon är inte längre rädd för bilar och folk som är ute och går med barn eller hundar så länge de är en bit ifrån, men det var en kvinna som kom fram och pratade och tyckte att Alma var så fin. Alma såg väldigt obekväm ut och strax kröp hon därifrån samtidigt som hon hela tiden vände sej om och tittade om kvinnan följde efter. Så jag fick gå iväg med henne så hon blev avspänd igen. Det var så skönt och svalt på kvällen. Vi gick ut 19.45 och in igen 20.34 och då fick hon mjukmat som hon åt med god aptit och sen gick hon antingen ut på balkongen och spana på duvor eller så la hon sej att sova. Jag vet inte, för jag satte mej vid datorn.
Håkis var förbi en sväng med lite silltårta som han gjorde igår, för mor, lilla storasyster och svåger kom förbi och grattade mej lite i efterskott så då bjöd vi på det. Jag gjorde ju jordgubb-hallon-blåbärstårta när Håkis fyllde år så det blir lite tjatigt om man har det igen när det är min tur att fylla år.
Annars har jag tränat också i en timme, för det blev inget igår, jag brukar träna en halvtimme varje dag i vanliga fall. Det är bara nån enstaka gång som jag hoppar över, till exempel när jag är på ranchen eller om jag gjort nåt annat så tiden blivit för knapp.

Nu är det läggdags, så jag säger natti med den här bilden på en så vacker himmel. Ja, ni som vet, vet. Ingen riktig Paulablogg om det inte innehåller himmelsbilder.
Imorgon åker vi till Skellefteå en sväng över dagen och hälsar på lite och hämtar en moppebil som Håkis har köpt. Nej, jag ska inte ha den…eller ska jag? Visar bild sen.

…ses imorron och kramisar till alla… 

Leave a Reply