En revolutionerande upptäckt

Gomorron!
Idag är vi lediga, så här dagen före midsommar. Vi tog ut våra sjätte juni dagar. Den var ju på en söndag, vilket innebär att man får ta ut den en annan dag, eftersom man bytte ut annandag pingst mot den och det var alltid på en måndag, och då kompenseras det på detta sätt.
Jag vaknar till en strålande solig dag. Relativt vindstilla, så jag kan tänka mej att det är varmt. Härligt. Vi ska åka och handla strax. Vi ska till och med på bolaget. Hur länge sen är det? 3 år? 4? Jag vet inte, jag vet bara att det är flera år sen. Men nu ska vi alltså dit och köpa lite god likör och annat gott, så jag måste skynda att göra mej i ordning.
Är nyvaken just nu.

Jag vill bara passa på att visa en sak. Jag har nämligen gjort en revolutionerande upptäckt. Lyssna noga nu. Vill ni ha mera rosenskära? Då klipper ni bara några kvistar av de ni har, sätter i en burk med vatten, väntar tills de rotat sej och därefter plantera i jord.
Alltså hallå! Hur bra?

…måste ila nu…ses sen… 

Leave a Reply