Har de upphört?

Vet ni? Jag har inte haft några vallningar på snart en vecka. Kanske nån enstaka lindrig variant, men inget jag lidit av. Har de upphört? Eller är det bara ett uppehåll för att sedan återkomma ännu kraftigare?
Jag hoppas verkligen att jag är färdig med eländet. Det kan ju vara så, om än de varit långvariga för mina syskon, eftersom vi haft allt annat så olika. Jag har till exempel haft en väldigt lindrig mens. Ingen PMS. Jag har inga humörsvängningar eller dylikt. Jag har inga klimakteriebesvär mer än vallningarna. Jag har ju faktiskt fått min beskärda del då jag hade typ fyra stycken i timmen. Det är rätt så många, så jag kanske har förbrukat min erhållna ranson.
Hoppas, hoppas, hoppas!

4 thoughts on “Har de upphört?

  1. Min mens har ju varit riklig, men inget PMS eller det andra du räknade upp och jag har vallningar än och minst lika ofta i timmen. Verkar inte vara någon minskning i sikte ännu och det är över 5 år sedan jag kom in i det.

    1. har du inte ens haft några uppehåll? Det är så skönt att slippa, inga frysvallningar heller, jag är helt normal =o

      1. det hade jag med, men på jobbet kände jag inte av dem på samma sätt eftersom jag var så varm av allt arbete, däremot var ju värmevallningarna i det närmaste outhärdliga av samma anledning

Leave a Reply