Hur är det med ryggen?

Jag vaknar till en strålande morgon med solsken och fågelkvitter, men det ska visst inte hålla i sej utan det blir regn mitt på dagen, sen på sena eftermiddagen blir det sol igen.
Hoppas meteorologerna har fel!

Jag tänkte iallafall bjuda på en uppdatering om ryggen. Jag är betydligt bättre, men inte helt bra. Jag kan sitta, men inte lika länge som i vanliga fall. Jag går obehindrat, sover bra också, det är bara ibland när jag ska vända mej som det hugger till, men just att sitta är värst. Och jag har en brännande smärta i höftbenet på höger sida. Jag känner mej mörbultad och det ömmar när jag trycker där. Jag har haft smärta i höften länge, men inte denna brännande smärta som kommer stötvis även om jag inte rör på mej. Det förvärrades igår efter att vi hämtat paketet med balkonggrejorna. Och ändå gick jag inte dit utan åkte med Håkis.

Kollade på nätet vad det kan vara och på ett ställe stod det att om man har mina besvär ska man alltid misstänka inflammatorisk reumatisk ryggsjukdom, vilket inte går att bota, men man kan hindra förloppet lite om man får behandling. Alltså måste jag ringa och boka tid för undersökning så jag får påbörja det snarast möjligt då det är ytterst viktigt att jag kan röra på mej i mitt jobb.

Förutom smärtan i höften så känner jag mej betydligt bättre, som sagt, och om inget händer så ska jag jobba på måndag. Jag har varit hemma hela veckan och inte gått ut genom dörren förrän igår och det kändes så tragiskt, men samtidigt ljuvligt att få komma sej ut lite. Jag hoppas verkligen att detta inte förvärras så jag blir innesittande i lägenheten på tredje våningen.
Hur kul ä däää?

…god morgon… 

Leave a Reply