Sjukskriven

Hallå hej alla!

Dessa är mina vänner idag. Jag har återigen drabbats av ryggvärk. Jag har bara väntat på att det ska hända, för jag har känt att det inte är helt 100 back there, och i lördags skedde det. Skittrist är det att bara ligga här när man är pigg och rastlös i övrigt, men kan inte göra nåt. Nåja, det går väl strax över, det är bara att bita ihop. Hade gärna velat kolla vad som felas, men man får ju inte komma p.g.a covid. Jag får väl kolla upp det nästa gång, för att det blir en nästa gång är jag helt övertygad om.

…jag har iallafall privilegiet att bli återställd mellan varven…

2 thoughts on “Sjukskriven

  1. Men usch, vad tråkigt. 🙁
    Är ju nalta schliten ja’ me’. efter tömningen av släpet igår, fast det blir bara mer extraont mot för normala fall.
    Hoppas du blir bra snart…streama nån bra serie som gör det värt att ligga 😉
    Kram och krya på ❤

Leave a Reply